Je kunt je bestelling voor Kerst online plaatsen t/m vrijdag 19 december 2025. Online bestellen voor Oud & Nieuw kan vanaf woensdag 24 december 2025.
Webshop
Webshop gesloten vanaf vrijdag 19 december om 18:00 uur. Voor Oud & Nieuw wordt de webshop geopend op vrijdag 24 december om 16:00 uur en sluit op maandag 29 december om 17:00 uur.
24 december 2025 (Kerstavond)
Afhalen bestelling van 10:00 uur tot 13:00 uur
25 december 2025 (1e Kerstdag)
Afhalen bestelling van 12:00 uur tot 12:30 uur. Let op! Enkel voor gourmet/saladeschotels/partypannen van de Kerstfolder. Geen vlees en vleeswaren.
26 december 2025 (2e Kerstdag)
Afhalen bestelling van 12:00 uur tot 12:30 uur. Let op! Enkel voor gourmet/saladeschotels/partypannen van de Kerstfolder. Geen vlees en vleeswaren.
27 december 2025
Gesloten! Geen bestellingen mogelijk.
28 december 2025
Gesloten! Geen bestellingen mogelijk.
31 december 2025
Afhalen bestelling van 10:00 uur tot 13:00 uur.
1 januari 2026
Gesloten! Geen bestellingen mogelijk.
2 januari 2026
Om 08:00 uur weer geopend.
Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste, ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om producten voor de barbecue, gourmet het verzorgen van een catering met lekkere buffetten of iets lekkers aan borrelhapjes voor bij de borrel of een feestje.
Ook hebben wij een breed assortiment aan verse maaltijden. Wij gebruiken altijd de meest verse ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. En dat zien we terug aan onze vaste klanten die naar onze slagerij komen vanuit niet alleen Dinteloord maar ook Heijningen, Stampersgat, Steenbergen, Willemstad en Helwijk.
Met vriendelijke groetjes,
Niels en Wilma
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en onze actuele aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.
Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf.
Malse kipfilet, gevuld met met ricotta en spinazie en gegarneerd met cheddar en reepjes rauwe ham.